Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Slev BIO 37,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Soppslev BIO. Stilren design i en smakfull materialkombination av rostfritt stål och biobaserad plast.

Bioplasten är tillverkad av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Det ger den ett vackert utseende samtidigt som den är skonsam mot miljön. Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.

Matcha med andra köksredskap från GastroMax serien BIO

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige
- Tilldelad German Design Award 2020


Beställ GastroMax - Slev BIO 37,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Slev BIO 37,5 cm inom kategorin Spagettislevar.

Läs mer...
Kategori: Spagettislevar
Artikelnummer: 133691
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kvarnset

Kvarnset från Peugeot

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Liebherr

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.