Steba

Steba - Steba Sous Vide Cirkulator SV120 Silver/Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Från tyska Steba kommer denna nya, snygga Sous Vide Cirkulatorn som har en jämn temperaturfördelning upp till 99 grader och kan värma 30 liter vatten upp till 56 grader på 45 min. Det enda du behöver göra är att välja ett kokkärl där du kan fylla vatten på en höjd av minst 15 cm. Sous Viden är 100% vattentät enligt IPX7 och klarar att värma 8 liter per minut med en avvikelse på 0,1°C. Precis som andra Sous Vide från Steba är detta en matlagningsmetod som hjälper till att bevara mineraler och smak på maten genom att tillaga den på låg temperatur under längre tid. Maten läggs i särskilda vakuumpåsar som sedan försluts med hjälp av en vakuum maskin och sedan placeras maten, i sina påsar, i en gryta eller annat kärl fyllt med vatten sedan placerar man Sous Viden i det fyllda kokkärlet och sätter igång.


Beställ Steba - Steba Sous Vide Cirkulator SV120 Silver/Svart på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Steba - Steba Sous Vide Cirkulator SV120 Silver/Svart inom kategorin Sous Vide.

Kategori: Sous Vide
Artikelnummer: 131223
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Sous

Sous kan syfta på:

Vide

Vide kan avse: Videsläktet (Salix) – arter i ett växtsläkte som växer som träd, buskar, ris eller örtlika dvärgbuskar Vide – ett rike i nordisk mytologi, se Vidar