Sidan innehåller annonslänkar
Gastronoma

Gastronoma Co-pack Sous Vide - Svart/silver

Kontrollera pris

Köp nu

Gastronoma Sous Vide sampak Vakuumförseglare Vakuumförseglare - helautomatisk kontrollpanel - Funktioner Försegling, livsmedelsval torr/fuktig, normal/måttlig hastighet, VAC/försegling, marineringsläge. Inbyggd påsskärare Insugningsvakuumtrycket är 80 kpa Maximal förseglingsbredd på 30 cm. Indikatorlampa Vakuumslang ingår Effekt 120 W Sous Vide immersion-cirkulator med Wi-Fi-styrning Effekt 1000 W Styr din sous vide från var som helst – ladda helt enkelt ner Gastronoma Wi-Fi-appen för IOS eller Android Ställ in, följ eller ändra tids- och temperaturinställningar – även under tillagningens gång Appen finns på engelska och tyska


Jämför produkt Gastronoma Co-pack Sous Vide - Svart/silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastronoma Co-pack Sous Vide - Svart/silver i kategorin Sous vide här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Sous vide
Artikelnummer: AD-18310010
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Cylinda

Se alla produkter
Redskapset

Redskapset från Exxent

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Raclette

Raclette (jämför franska racler, ’skrapa, skava’) är en maträtt och en halvhård, saltad ost gjord på komjölk.

Fondue

Fondue är en schweizisk nationalrätt som består av vitt vin och smält ost, i vilken brödbitar doppas. Namnet härstammar från det franska verbet fondre vilket betyder smälta. Folksägnen säger att schweiziska herdar hittade på den. Man samlades kring en gryta, caquelon och där doppade var och en sina brödbitar. Ost, vin och bröd var ju förhållandevis billiga ingredienser, och därtill räckte det med en kastrull och en eldslåga för att smälta osten med vinet och doppa brödet. Enligt traditionen får man ett straff om man tappar brödbiten i pannan/grytan. En kvinna som tappar en brödbit ska kyssa mannen till vänster om henne, medan en man förväntas köpa en flaska vin till sällskapet.