Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Mattsvart


Beställ Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Mattsvart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Mattsvart inom kategorin Sodamaskiner.

Produktinformation

Aarke har tagit fram ytterligare en kolsyremaskin i premiumsegmentet - den banbrytande kolsyremaskin Carbonator Pro, tillverkad i rostfritt stål med en elegant och distinkt design. Till Carbonator Pro har Aarke även gjort en stilren glasflaska med metallkork som givetvis tål diskmaskin.Tack vare den smidiga och innovativa Push-to-Lock-lösningen kan hela kolsyreprocessen skötas med en enda hand - placera flaskan, för ner höljet, tryck på kolsyreknappen, släpp upp höljet, klart! När vattnet är kolsyrat glider höljet i stål långsamt upp så att glasflaskan exponeras

Ingenjörskonst när den är som bäst.Du reglerar enkelt hur kolsyrat du önskar ditt vatten, tryck och håll nere kolsyreknappen för att bubbla vattnet och vill du ha mer bubblor så trycker du en gång till. För att verkligen få fart på bubblorna trycker du ytterligare en gång.

Carbonator Pro bubblar upp till 60 L vatten.Carbonator Pro är tillverkad av högkvalitativa material. Den robusta maskinen har en stomme i rostfritt stål och en flaska i glas för att minimera användandet av plast.

Inuti maskinen skapar specialbyggda dämpare och gasfjädrar mjuka rörelser som leder till en felfri användarupplevelse. Kolsyremaskinens fot är klädd i gummi så att den står stadigt på köksbänken utan att repa den.GlasflaskaDrivs av gascylindernHög kvalitet rakt igenomKolsyremaskin i premiumsegmentetGör kolsyrat vatten med en hand tack vare den smarta Push-to-Lock-lösningenKompatibel med gascylindrar från nästan alla stora varumärkenBubblar upp till 60 L vattenStilren glasflaska som tål diskmaskinSladdlös, ingen elektricitet behövsDrivs av gascylindern .