Aarke - PET-flaska Polerad Stål


Beställ Aarke - PET-flaska Polerad Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - PET-flaska Polerad Stål inom kategorin Sodamaskiner tillbehör.

Produktinformation

Vattenflaska till Aarke kolsyremaskin. Det är alltid bra med ett par extra PET-flaskor när du behöver servera lite mer vatten.

Tillverkad av högkvalitativ PET-plast, BPA-fri, giftfri och ger ingen bismak. Designad med fina linjer och minimalism i åtanke, snygg att ställa fram på bordet.

Se gärna också

MySoda - MySoda Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L ¨Dove

Två extra flaskor till Mysoda kolsyremaskin. Perfekt att ta med i väskan, på utflykten eller till träningspasset. De passar till alla kolsyremaskiner från Mysoda - Woody, Tony och Ruby. Flaskorna är på 0,5 liter, och kommer i olika snygga färger. Mysoda har minskat på mängden plast och till viss del använt träbaserad bio-komposit till flaskan, resterande delar är tillverkat i BPA-fri plast. - Set om 2 - Rymmer 0,5 liter - BPA-fri plast - Passar alla kolsyremaskiner från Mysoda - Fyll flaskan upp till linjen - Kolsyra endast dricksvatten - Flaskans utgångsdatum finns noterat på flaskan - Diskas ej i hett vatten - Tål ej diskmaskin

Läs mer

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.