Sidan innehåller annonslänkar

Adelberg Sm057 Smörgåsgrill


Jämför produkt Adelberg Sm057 Smörgåsgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adelberg Sm057 Smörgåsgrill i kategorin Smörgåsgrillar här hos oss.

Produktinformation

• Gör 2 frasiga smörgåsar på några få minuter • Med klibbfri yta för enkel rengöring • Termostatkontroll ger jämn värme under gräddningen • Indikatorlampor för ström på och av • Kan placeras upprätt för smidig förvaring • Halkfria gummifötter • Effekt 750 W .

Se gärna också

Tristar Toaster Sa-3050 Smörgåsgrill

Tristar Sa-3050 Sandwichgrill gör att du enkelt kan göra de mest utsökta grillade smörgåsarna och paninierna. Tack vare de praktiska grillplattorna kan du laga alla slags bröd i det, och dina smörgåsar kommer att ha härliga grillränder. Lätt att använda. Tristar sandwichgrill når snabbt rätt temperatur tack vare 750W effekt. Grillen är väldigt enkel att använda, sätt bara i den och indikatorlamporna visar när grillen har nått rätt temperatur. När temperaturen uppnås stängs grillen av automatiskt. Säker och bekväm. Tristar sandwichgrill är utrustad med ett integrerat handtag för extra enkel användning. Smörgåsmaskinen har överhettningsskydd som förhindrar att den blir för varm och stängs automatiskt av vid funktionsfel. Maskinens halkfria fötter ser till att smörgåsgrillen är stabil på bordsskivan. Efter användning. Du kan enkelt rengöra Tristar sandwichgrill efter användning tack vare grillplattorna med en non-stick beläggning. Locket är utrustat med ett säkerhetslås och sladdförvaring som gör att du kan förvara grillen både horisontellt och vertikalt och det tar inte för mycket utrymme. Vad finns i boxen Tristar smörgåsgrill, bruksanvisning Anledningar att välja Tristar Sa-3050 Sandwichgrill Bekväm smörgåsgrill för att tillaga grillade smörgåsar på nolltid Sandwichmaskin i kompakt storlek med sladdförvaring och lock med säkerhetslås så att den enkelt kan förvaras Plattorna med non-stick beläggning ser till att ingenting fastnar på grillen Grillen når snabbt rätt temperatur tack vare 750 W effekt Lätt att rengöra efter användning tack vare non-stick beläggning

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.