Royal Copenhagen

Royal Copenhagen - History Mix Skålset 3 delar

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett vackert sammansatt presentset från Royal Copenhagen. Varje skål representerar en viss period i Royal Copenhagens historia och är moderna klassiker. Skålarna är handmålade och harmoniserar vackert med varandra, en perfekt present och början på en livslång samling. White Fluted, Vit musselmålad kom till liv 1775 som basformen för det som idag är den välkända Fluted serien. De vackra räfflorna i sin renaste form är en elegant klassiker som är högaktuell än idag. Blue Fluted eller Musselmålat, är det första mönstret någonsin från Royal Copenhagen. Än idag produceras det klassiska blå blommönstret precis som för århundraden sedan, varje del behandlat som ett konstverk, noggrant målat för hand. Skapad 1775 och reviderad av den konstnärliga chefen Arnold Krog 1885. Blue Fluted Mega är det senaste tillskottet, skapad av Karen Kjældgård-Larsen 2000, gjord som en nytolkning av det ursprungliga mönstret och som en början på ett nytt äventyr i Royal Copenhagens historia.


Beställ Royal Copenhagen - History Mix Skålset 3 delar på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Royal Copenhagen - History Mix Skålset 3 delar inom kategorin Småskålar serviser.

Kategori: Småskålar serviser
Artikelnummer: 63450
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Stavmixer

Stavmixer är ett avlångt (stavformat), elnätdrivet eller batteridrivet köksredskap som i stort sett fyller samma funktion som en traditionell köksmixer men lämpar sig bättre för arbeten av mindre karaktär. En stavmixer kan mixa, hacka, bereda och vispa. Den har på senare år blivit vanlig på såväl restauranger som i hemmen.

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.