Royal Copenhagen

Royal Copenhagen - Blueline Skål grund 25 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vacker skål från Royal Copenhagen och serien Blueline. Denna storlek på 25 cm passar både till både förrätten och desserten, samt som serveringsskål. Royal Copenhagens serie Blueline har en sirligt handmålad, blå linje runt ovankanten och en handtryckt stämpel med Royal Copenhagens logga med kronan och vågorna, vilket framhäver den ikoniska räfflade ytan på ett mycket vackert sätt. Inspirationen till Blueline kommer från Royal Copenhagens historiska referenser till det maritima. Med sin iögonfallande enkelhet och skönhet är den ett uppskattat tillskott till Royal Copenhagen-familjen och kan med fördel matchas med dess övriga serier.


Beställ Royal Copenhagen - Blueline Skål grund 25 cm på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Royal Copenhagen - Blueline Skål grund 25 cm inom kategorin Småskålar serviser.

Kategori: Småskålar serviser
Artikelnummer: 122896
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare