Russell hobbs

Russell Hobbs Slow Juicer Slowjuicer - Borstad Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En slowjuicer ger dina ingredienser mer varsam behandling och får ut mer juice från frukten än en vanlig juicepress. Den ger dig en friskare och mer vitaminrik juice. Med en kraftfull 150 W motor motor klarar juicepressen av de flesta frukterna och grönsakerna. Rengöringen av slowjuicern blir inte heller något problem eftersom den har flera avtagbara delar som kan köras i maskin.


Beställ Russell Hobbs Slow Juicer Slowjuicer - Borstad Stål på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Russell Hobbs Slow Juicer Slowjuicer - Borstad Stål inom kategorin Slowjuicers.

Kategori: Slowjuicers
Artikelnummer: 25170-56
Visa fler

Från kunskapsbanken

Slow

Slow är en electropop-låt skriven av Kylie Minogue, Dan Carey och Emilíana Torrini för Minogues nionde studioalbum Body Language. Den producerades av Sunnyroads och fick positiv kritik från musikkritiker. Låten släpptes som singel från skivan i slutet av 2003 och nådde nummer ett i Australien, Danmark, Rumänien och Storbritannien.

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.