Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Pq91-40gg 21,6v Hd 2100 Mah Sladdlösa Dammsugare - Grå

Beställ Electrolux Pq91-40gg 21,6v Hd 2100 Mah Sladdlösa Dammsugare - Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Pq91-40gg 21,6v Hd 2100 Mah Sladdlösa Dammsugare - Grå inom kategorin Sladdlös dammsugare.

Produktinformation

Med en handhållen kan hantera annat än en snabb dammsugning. Så om du har skrymslen och vrår som kan vara besvärligt för en vanlig dammsugare, eller om du behöver dammsuga efter barnen eller hunden kan en handhållen dammsugare vara lösningen för dig.

Det medföljande stativet innebär att denna modell även kan användas som en vanlig dammsugare. Du får en slags två-i-en hybrid som ger dig det bästa av båda världar.

Du behöver inte köpa dammsugarpåsar då denna modell har en inbyggd dammbehållare som enkelt kan tas bort och tömmas efter användning. När den är fulladdad kan du använda dammsugaren i 51 minuter innan den behöver laddas igen.

Se gärna också

Bissell Icon Turbo 25v Sladdlösa Dammsugare - Blå

Bissell ICON Turbo 25V ger extra kraftfull rengöring med en 400W digital motor och en turboboost för 3X starkare sugkraft. Förhindrar att hår trasslar ihop sig, med den patenterade trasselfria borstrullen. Dammsug i full bredd för enkel rengöring längs kanter och hörn. Arbetar i upp till 50 minuter i fullstor vakuum i lågeffektsläge Lätt att tömma med cleanside-teknik för att ta bort skräp från avskiljaren LED-lampor på dammsugarens munstycke hjälper till att se skräp ICON TURBO 25V Li-Ion sladdlös dammsugare är den perfekta lösningen för hem med aktiva familjer. Med sin 400W Digital Motor + Turbo Boost ger den en extra kraftfull rengöringsupplevelse och arbetar upp till 50 minuter i fullstor vakuum i lågeffektläge. Vår patenterade Tangle-Free Brush Roll förhindrar aktivt att hår lindas runt borsten när du dammsuger. ICON TURBO har förbättrad kantrengöring som ger fullbredds sugkraft, så att du enkelt kan rengöra längs kanterna och hörnen av ditt hem. Den erbjuder mångsidigheten för att användas som en handhållen dammsugare eller skaftdammsugare så att du kan ta itu med smuts och skräp på dina möbler och klädsel. Utrustad med ett smutstanksystem för att ta bort skräp från avskiljaren, så det finns ingen städning efter städningen. De starka LED-lamporna hjälper till att lysa upp smuts som du inte alltid kan se med andra dammsugare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Siemens

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Leonardo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bungalow

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Bitz

Se alla produkter