Sidan innehåller annonslänkar
Taurus

Taurus Cutmaster Skärmaskin - Silver

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skiva kött, charkuterier, grönsaker, bröd, ostar, frukt och mycket mer med Cutmaster. Med sitt 19 cm blad i rostfritt stål och säkerhetsmatare kan du skiva alla typer av livsmedel till önskad tjocklek mellan 1-15 mm i total säkerhet. Njut av snabb, exakt, säker skivning med Cutmaster och glöm den traditionella skärbrädan och kniven. För ytterligare bekvämlighet har Cutmaster en fullt hopfällbar skärbräda för enkel rengöring och en kompakt design, som tar minimal plats i alla kök och är lätt att hantera. Cutmaster har en robust, professionell design som är idealisk för hushållsbruk en tung metallkropp med rostfritt stål finish för att garantera bästa resultat och lång produktlivslängd. Professionell design för hushållsbruk 1 till 15 mm tjocklek Säkerhetsmatare Uppfällbar skärbräda för enkel rengöring Sugkoppar på basen för extra stabilitet


Jämför produkt Taurus Cutmaster Skärmaskin - Silver online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Taurus Cutmaster Skärmaskin - Silver i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

Kategori: Skärmaskiner
Artikelnummer: TAU-915511000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.