Sidan innehåller annonslänkar
Taurus

Taurus Cutmaster Compact Skärmaskin - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skiva kött, charkuterier, grönsaker, bröd, ostar, frukt och mycket mer med Cutmaster. Med sitt 17 cm blad i rostfritt stål och säkerhetsmatare kan du skiva alla typer av livsmedel till önskad tjocklek mellan 1-15 mm i total säkerhet. Njut av snabb, exakt, säker skivning med Cutmaster och glöm den traditionella skärbrädan och kniven. Cutmaster Compact skärmaskin har utformats för att uppta minimalt med utrymme. Den vikta, kompakta designen på 9x33 cm gör den till den mest praktiska skärmaskin för alla kök. Dess metallkropp med rostfritt stål finish ger styrka och hållbarhet för att garantera bästa resultat och lång produktlivslängd. Cutmaster Compacts skärblad är fullt avtagbart för enkel rengöring. Uppfällbar design 17cm skärblad i rostfritt stål 1 till 15 mm tjocklek Säkerhetsmatare Flera användningsområden för alla slags mat


Beställ Taurus Cutmaster Compact Skärmaskin - Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Taurus Cutmaster Compact Skärmaskin - Vit inom kategorin Skärmaskiner.

Kategori: Skärmaskiner
Artikelnummer: TAU-915512000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.