GastroMax

GastroMax - GastroMax Skärbräda BIO 35x25 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Skärbräda BIO. Snäll mot dina knivar och miljön. Skärbrädan är tillverkad av bioplast vilket ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än om den hade tillverkats av traditionell plast. Materialblandningen består av träfibrer från nordisk gran och sockerrör.

- Finns i flera olika storlekar
- Kan diskas i maskin
- Vändbar, du kan skära på båda sidorna
- Mått 35x25 cm


Beställ GastroMax - GastroMax Skärbräda BIO 35x25 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - GastroMax Skärbräda BIO 35x25 cm inom kategorin Skärbrädor.

Läs mer...
Kategori: Skärbrädor
Artikelnummer: 133684
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vinställ

Vinställ från Born in Sweden

Se alla produkter
Stekspadar

Stekspadar från Zwilling

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Blendtec

Blendtec är en amerikansk tillverkare av köksmixrar. Företaget utmärker sig med att ha genomfört en enormt framgångsrik marknadsföringskampanj som utnyttjar möjligheterna med spridandet av viral marknadskommunikation, dels med hjälp av sociala nätverk. På webbsidan presenteras en rad korta filmer som kan kategorisers som infotainment. Dessa filmer finns förutom på företagets egna webbplats även hos en webbaserad reklamfinansierad videotjänst kallad Revver, hälften av förtjänsten går till upphovsmakarna vilket har lett till att den största utbetalningen någonsin från Revver gick till Blendtec i september år 2007.