Sidan innehåller annonslänkar
Brabantia

Fruktkniv Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fruktkniv Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fruktkniv Rostfritt Stål i kategorin Skalknivar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Skalknivar
Artikelnummer: 10218355
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småbestickset

Småbestickset från Gense

Se alla produkter
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Siemens

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Textil

Textil är ett samlingsnamn för material och produkter framställda av textilfibrer genom en textil teknik. Textila material är insatsvaror vid tillverkning. På så sätt kan en produkt förädlas i flera led, och fortfarande kallas för material. Exempelvis är garn ett material (gjort av textilfibrer), och garnet är i sin tur ett material som används för att framställa tyger. Tygerna fungerar som material inom exempelvis textilindustrin eller byggindustrin. Textilier används inte bara till kläder och heminredning. Tekniska textilier använder textila fibrer och tekniker inom en rad olika områden, som exempelvis jordbruk eller operationer.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.