Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - GastroMax Potatisskalare BIO 18,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Potatisskalare BIO. Snygg design som belönats av German Design Awards 2020. Skalaren har ett skarpt blad i rostfritt stål och ett handtag som ger ett stabilt och behagligt grepp.

Handtaget är tillverkat i en blandning av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Denna biobaserade plast ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.

Matcha med andra köksredskap från GastroMax serien BIO

- Tål maskindisk


Beställ GastroMax - GastroMax Potatisskalare BIO 18,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - GastroMax Potatisskalare BIO 18,5 cm inom kategorin Skalare.

Läs mer...
Kategori: Skalare
Artikelnummer: 133689
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Klong

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Villeroy & Boch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.