Stelton

Stelton - Nordic Stockholm Lignum Skål 30 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

STOCKHOLM Lignum-kollektionen är inspirerad av den vackra naturen i Stockholms skärgård och skaparna Bernadotte & Kylberg har verkligen lyckats fånga känslan av den karga och trollbindande naturen. Lignum betyder ”trä” på latin och är ett mycket passande namn på den fina kollektionen som innehåller både skålar och vaser i flera olika storlekar.


Beställ Stelton - Nordic Stockholm Lignum Skål 30 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Stelton - Nordic Stockholm Lignum Skål 30 cm inom kategorin Skålar dekoration.

Kategori: Skålar dekoration
Artikelnummer: 116539
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare

301

301 (CCCI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning