Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - "Agneta" Servis i 23 delar

Kontrollera pris

Köp nu

Servis "Agneta" i 23 delar av Helmer Ringström. 10 st mattallrikar, 5 st djupa tallrikar och 8 st assietter. Proveniens Albin Kristensson. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Gefle - "Agneta" Servis i 23 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Agneta" Servis i 23 delar inom kategorin Serviser set.

Läs mer...
Kategori: Serviser set
Artikelnummer: 135851
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Gorenje

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Severin

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.