Sidan innehåller annonslänkar
Pillivuyt

Salladsskål nr. 10 vit 2,85 L

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Salladsskål nr. 10 vit 2,85 L online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salladsskål nr. 10 vit 2,85 L i kategorin Serveringsskålar här hos oss.

Kategori: Serveringsskålar
Artikelnummer: 10041530
Visa fler

Från kunskapsbanken

101

101 (CI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.