Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - "Cecil" Uppläggningsfat 24 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Uppläggningsfat ur serien "Cecil" från Upsala-Ekeby Gefle.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Gefle - "Cecil" Uppläggningsfat 24 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Cecil" Uppläggningsfat 24 cm inom kategorin Serveringsfat.

Läs mer...
Kategori: Serveringsfat
Artikelnummer: 142528
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vakuumpåsar

Vakuumpåsar från Profi cook

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.