Sidan innehåller annonslänkar
Scanpan

Fusion 5 Sauteuse Ø 20 cm 1,8 liter

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Fusion 5 Sauteuse Ø 20 cm 1,8 liter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fusion 5 Sauteuse Ø 20 cm 1,8 liter inom kategorin Sauteuse.

Läs mer...
Kategori: Sauteuse
Artikelnummer: 10034466
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kroppshårstrimmers

Kroppshårstrimmers från Braun

Se alla produkter
Kaffe-Tebryggare Tillbehör

Kaffe-Tebryggare Tillbehör från Asobu

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.