Leander

Stativ till Classic Vagga Grå Aluminium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Stativ till Classic Vagga Grå Aluminium på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Stativ till Classic Vagga Grå Aluminium inom kategorin Sängtillbehör.

Kategori: Sängtillbehör
Artikelnummer: 10250982
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland