Sidan innehåller annonslänkar

Aachen Peppar- & Saltkvarn Akryl 14 cm


Jämför produkt Aachen Peppar- & Saltkvarn Akryl 14 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aachen Peppar- & Saltkvarn Akryl 14 cm i kategorin Saltkvarnar här hos oss.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Saltkvarn 14 cm Rostfri/Svart

Med saltkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus får du en professionell kvarn som är lika fin som den är bra. Malverket i härdad keramik är otroligt hållbart och kommer alltid leverera ett högkvalitativt resultat.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Saltkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Läs mer