Sidan innehåller annonslänkar
Nordwik

Saftmaja Rostfritt stål 7,7L

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Saftmaja Rostfritt stål 7,7L på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Saftmaja Rostfritt stål 7,7L inom kategorin Safta Sylta.

Kategori: Safta Sylta
Artikelnummer: 10238960

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Safta

Safta är en sjö i Åsele kommun i Lappland och ingår i Gideälvens huvudavrinningsområde. Sjön har en area på 0,18 kvadratkilometer och ligger 285,1 meter över havet.

Sylta

Sylta kan avse: Sylta (mat) – en maträtt av pressat kött Kalvsylta – en kallskuren maträtt Pressylta – en traditionell variant på den kallskurna maträtten sylta Rullsylta – en traditionell variant på den kallskurna maträtten sylta Sylta – att göra sylt, se konservering Sylta, Upplands-Bro kommun – ett bostadsområde i Upplands-Bro kommun Sylta - Ett matställe av enklare sort