Sidan innehåller annonslänkar
Sage

Sage - The Smoking Gun Rökpistol Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

The Smoking Gun rökpistol från Sage tillför det lilla extra till matlagningen. Rökpistolen är handhållen med ett avtagbart förbränningsrum för snabb och lätt påfyllning av nya spån. Servera t ex rökt smör till brödet eller en rökt cocktail som fördrink. Det mesta går att röka så det är bara att experimentera! Två smakprover av rökspån medföljer - Hickory och Applewood. Rökpistolen är utrustad med 2 hastigheter för långsam och intensiv rökutveckling. Drivs med 4 st AAA-batterier.


Jämför produkt Sage - The Smoking Gun Rökpistol Rostfri online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sage - The Smoking Gun Rökpistol Rostfri i kategorin Rök här hos oss.

Kategori: Rök
Artikelnummer: 102326

Från kunskapsbanken

Rök

Den här artikeln handlar om partiklarna rök. För andra betydelser se Rök (olika betydelser)Rök är en dispersion av fasta och flytande partiklar finfördelade i luft eller annan gas. Rök har ofta sitt ursprung i eld, och den kan jämföras med dimma, emulsion och skum. Rök förknippas också med rökelse, cigarettrök och krutrök. Den kan även användas som metod för att fördriva insekter och för att torka och konservera (och ge smak åt) matvaror, framför allt kött och fisk.