Sidan innehåller annonslänkar
Sage

Sage - The Smoking Gun Pro Rökpistol

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tillsätt en oemotståndlig rökt smak till nästan alla slagsrätter eller drinkar; kött, ost, dip, sås, nötter, cocktails och mycket mera. The Smoking Gun Pro™ är den perfekta kompisen till både din kreativitet och förmåga i köket eller hemmabaren. The Smoking Gun Pro från Sage är en rökpistol som låter dig röka maträtter och ingredienser hemma i ditt eget kök. Den har justerbara hastighetsinställningar från mild till intensiv rök. Du har även möjlighet att ställa in om luftströmmen ska vara varm eller kall för att få ut det mesta av den. Behållaren för rökspån är stor och enkel att ta ur. Silikonslangen som leder röken från pistolen till det du vill röka är flexibel, avtagbar och enkel att placera. Med The Smoking Gun Pro blir du garanterat mästarnas mästare i köket och kung i baren! Drivs med 4 AA-batterier.


Beställ Sage - The Smoking Gun Pro Rökpistol på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sage - The Smoking Gun Pro Rökpistol inom kategorin Rök.

Kategori: Rök
Artikelnummer: 106563

Från kunskapsbanken

Rök

Den här artikeln handlar om partiklarna rök. För andra betydelser se Rök (olika betydelser)Rök är en dispersion av fasta och flytande partiklar finfördelade i luft eller annan gas. Rök har ofta sitt ursprung i eld, och den kan jämföras med dimma, emulsion och skum. Rök förknippas också med rökelse, cigarettrök och krutrök. Den kan även användas som metod för att fördriva insekter och för att torka och konservera (och ge smak åt) matvaror, framför allt kött och fisk.