Sidan innehåller annonslänkar
Taurus

Taurus Homeland Gyro Robotdammsugare - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Upptäck effektiviteten med Taurus Homeland Gyro robotdammsugare. Med smart ElegantGyro-navigering rengör den alla typer av golv på det mest effektiva sättet. Alexa och Google Assistant kan anslutas. Dess sofistikerade ElegantGyro-teknik kartlägger hela hemmet, identifierar hinder, hörn och möbler och fastställer det bästa sättet att arbeta utan att upprepa områden för att säkerställa den mest effektiva rengöringen. Den har också en utmärkt app som låter dig styra Homeland Gyro-robotdammsugarens sju rengöringslägen och programmera dygnet runt varje vecka från din smartphone, samt ansluta den med Alexa & Google Assistant. Kombinerat med dess två tankar uppnår Robotdammsugare Homeland Gyro därmed den mest effektiva rengöringen. Dess utmärkta navigeringsteknik, tillsammans med dess kraftfulla 1800 PA -motor och dess centrala och sidoborstar, garanterar perfekt rengöring; avlägsnar även den mest ingrodda smutsen från alla typer av golv. Lämplig för kakel, mattor och parkett. Den undviker hinder, fall och klarar mattor utan problem. Den har också litiumbatterier som ger 120 minuters kontinuerlig användning. Använd fjärrkontrollen för att ställa in funktion välj mellan dess 7 rengöringslägen och programmera en 24-timmars 7-dagars-rengöringscykel. Utrustad med två tankar, en för dammsugning och en för moppning och dammsugning. Homeland robotdammsugare har utformats för att ge elegans in i ditt hem, med förstklassiga finish i svart och guld, är bara 7,6 cm hög och rengör även under möbler. Sopar, dammsugare, moppar och skurar Litiumbatterier för 120 minuters kontinuerlig användning APP-kontroll Kompatibel med Alexa och Google Assistant Smal design. 7,6 cm hög för rengöring under möbler Fjärrkontroll Tillbehör som ingår Laddningsstation 2 sidoborstar 1 borste 1 HEPA -filter 1 mopp 1 borste för automatisk rengöring Tank för fast material Tank för vätskor Fjärrkontroll Eladapter


Jämför produkt Taurus Homeland Gyro Robotdammsugare - Svart online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Taurus Homeland Gyro Robotdammsugare - Svart i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: TAU-948894000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.