Eufy

Eufy Robovac L70 White Robotdammsugare - Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

RoboVac L70 är en av toppmodellerna och den har både Wi-Fi och appstöd, precis som du också kan styra den via Amazon Alexa och Google Assistant. Den använder lasernavigering vilket gör den extremt noggrann och effektiv, medan det med 150 minuters batteritid bör vara en smal fråga att städa hemmet. RoboVac L70 stöder kartfunktion, i praktiken betyder det att du via appen kan se en karta över ditt hem och välja var du vill rengöra. Du kan också skapa virtuella väggar och liknande istället för att ställa in fysiska magnetband och liknande. Där du inte vill att den ska springa. Med RoboVac L70 får du också fördelarna med moppfunktionen, så golven mopas i anslutning. Dammsugningen - detta ger ännu renare och vackra golv. 2200 Pa sugkraft 1 sidoborste 450 ml. dammbehållare Moppfunktion 150 min. Batteri-liv 57dB ljudnivå Kan hantera dörrsteg och höjder upp till 20 mm. Wi-Fi och appsupport Lasernavigering


Jämför produkt Eufy Robovac L70 White Robotdammsugare - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eufy Robovac L70 White Robotdammsugare - Vit i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: T2190G21
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.