Eufy

Eufy Robovac G30 Verge Black Robotdammsugare - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

RoboVac G30 Verge är utrustad med Wi-Fi och appstöd och inkluderar Smart Dynamic Navigation 2.0 som gör rengöringen ännu snabbare, effektivare och smartare. Sugkraften är 2000Pa så det fångar mer damm och smuts än modeller med svagare sugkraft. Via appen kan du se var roboten har varit och du kan naturligtvis också starta och stoppa den härifrån, precis som du också har stöd för Amazon Alexa och Google Assistant, om du är mer intresserad av röststyrning. Om du har områden där robotdammsugaren inte får komma kommer du att vara nöjd med att du enkelt kan skapa avtagbara no-go-zoner via det medföljande magnetbandet. 2000 Pa sugkraft 1 sidoborste 600 ml. dammbehållare 100 min. Batteri-liv 56dB ljudnivå Kan hantera dörrsteg och höjder upp till 16 mm. Wi-Fi och appsupport Smart Navigation 2.0


Jämför produkt Eufy Robovac G30 Verge Black Robotdammsugare - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eufy Robovac G30 Verge Black Robotdammsugare - Svart i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: T2252G11
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.