Eufy

Eufy Robovac G10 Hybrid B2c Black Robotdammsugare - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

RoboVac G10 har både Wi-Fi och App-stöd och med Smart Navigation rengörs den mer intelligent och effektivt. Det kan röststyras via Amazon Alexa och Google Assistant om du vill, så du undviker helt att ha telefonen ur fickan. RoboVac G10 har också en moppfunktion så att du inte bara kan dammsuga utan också torka golvet så att det verkar ännu renare när det har varit över det. Moppfunktionen är naturligtvis endast för hårda golv och kan således inte användas på mattor och liknande. Batteriets livslängd är 100 minuter och du kör dig själv tillbaka till laddaren när det är dags. 2000 Pa sugkraft 2 sidoborstar 450 ml. dammbehållare Moppfunktion 100 min. Batteri-liv 55 dB ljudnivå Kan hantera dörrsteg och höjder upp till 16 mm. Wi-Fi och appsupport Smart navigering


Beställ Eufy Robovac G10 Hybrid B2c Black Robotdammsugare - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eufy Robovac G10 Hybrid B2c Black Robotdammsugare - Svart inom kategorin Robotdammsugare.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: T2150G11
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.