Eufy

Eufy Robovac 35c Black Robotdammsugare - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

RoboVac 35C är utrustad med Wi-Fi och appstöd, dessutom kan den användas med Amazon Alexa och Google Assistant så att du kan styra den med din röst. Om du är mer intresserad av manuell kontroll kan den också startas och stoppas via den medföljande fjärrkontrollen. Den levereras med magnetband så att du snabbt och enkelt kan skapa områden där den inte behöver springa och eftersom den är tunn, kommer den lätt under möblerna. Den inkluderar också BoostIQ-teknik som automatiskt ökar sugkraften om den upptäcker den vid behov. Batteriet ger upp till 100 minuters rengöring innan det ens kör hem till laddstationen och laddas. 1500 Pa sugkraft 2 sidoborstar 600 ml. dammbehållare 100 min. Batteri-liv 55 dB ljudnivå Kan hantera dörrsteg och höjder upp till 16 mm. No-Go-linjer möjliga via magnetband Wi-Fi och appsupport


Beställ Eufy Robovac 35c Black Robotdammsugare - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eufy Robovac 35c Black Robotdammsugare - Svart inom kategorin Robotdammsugare.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: T2117G11
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.