Sidan innehåller annonslänkar
Eufy

Eufy Robovac 15c Robotdammsugare - Svart

2118 kr 2019 kr-5%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

RoboVac 15C är utrustad med Wi-Fi och appsupport till ett skarpt pris. Det är också RoboVac som är lägst, så det har enkel åtkomst till dina möbler. Den kan startas och stoppas via den medföljande fjärrkontrollen. Den inkluderar också BoostIQ-teknik som automatiskt ökar sugkraften om den upptäcker den vid behov. Batteriet ger upp till 100 minuters rengöring innan det ens kör hem till laddstationen och laddas. Designen har fått en tand extra med en topp i härdat glas - det ser bra ut och skyddar den infraröda sensorn som säkerställer att den undviker några hinder. 1300 Pa sugkraft 2 sidoborstar 600 ml. dammbehållare 100 min. Batteri-liv 55 dB ljudnivå Kan hantera dörrsteg och höjder upp till 16 mm. Wi-Fi och appsupport


Beställ Eufy Robovac 15c Robotdammsugare - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eufy Robovac 15c Robotdammsugare - Svart inom kategorin Robotdammsugare.

Kategori: Robotdammsugare
Artikelnummer: T2120311
Visa fler

Från kunskapsbanken

Robotdammsugare

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående och uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler.