Electrolux Pi92-6dgm Robotdammsugare - Guld Färgad

Beställ Electrolux Pi92-6dgm Robotdammsugare - Guld Färgad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Pi92-6dgm Robotdammsugare - Guld Färgad inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

En robotdammsugare är perfekt för dig som inte hinner eller har lust att göra all dammsugning själv. Det är bara att ställa in roboten och sedan gör den resten åt dig.

När den används har roboten en ljudnivå på 75 dB. Jämfört med en traditionell dammsugare är det betydligt tystare.

På ett fulladdat batteri kan den dammsuga i upp till 120 minuter. Och på endast 120 minuter är den laddad och klar för användning igen. .

Se gärna också

Irobot Roomba S9558+ Robotdammsugare - Svart

Omsluter kanter, går in i hörn PerfectEdge®-teknologi med avancerade sensorer och en speciellt utformad hörnborste levererar detaljerad städning. Kraftfull djuprengöring Överlägsen sugkraft kombineras med PerfectEdge®-teknologi för vår djupaste rengöring hittills* *Jämförd med Roomba® 980-, e5- och i7-robotdammsugarna. Städar upp efter sig själv Tar hand om städningen från början till slut – tömmer sig själv så att du inte behöver tänka på dammsugning på flera veckor. PerfectEdge™-teknologi PerfectEdge™-teknologi hittar smuts där den gömmer sig med maximal kantdesign och en speciellt vinklad hörnborste som når djupt in i hörnen. Avancerade sensorer skannar kontinuerligt före roboten och hjälper den att komma nära väggar och djupt in i hörnen. Vår djupaste rengöring hittills* Rengöringssystemet i tre steg använder två Dual Multi-Surface gummiborstar och 40x sugkraft** som klarar att suga upp ingrodd smuts, skräp och djurhår var det än gömmer sig. *Jämförd med Roomba® 980-, e5- och i7-robotdammsugarna. **Jämförd med Roomba® 600-seriens AeroVac™-systemet Städar upp efter dig, och efter sig själv Dammbehållaren töms automatiskt i en engångspåse som rymmer smuts, damm och hår från 30 behållare, så du behöver inte ens fundera på dammsugning på flera veckor. Driver bort smuts från mattor Ökar automatiskt suget för att rengöra mattor på djupet, och drar in ingrodd smuts och skräp. Vet var den är, var den än är Med hjälp av avancerad vSLAM®-navigeringsteknologi samlar roboten över 230 400 datapunkter varje sekund som 1,3 GHz fyrkärnsprocessorn använder för att skapa en exakt karta över ditt hem. Allergivänligt system Roomba s9+ Allergivänligt system. 99% av pollen och mögelallergener fastnar och stängs in, från roboten till Clean Base™ - så att de inte kommer tillbaka ut i luften.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brickor

Brickor från Gynning Design

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Cloer

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Obh

Se alla produkter
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från hemtex

Se alla produkter