Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Pi92-4stn Robotdammsugare - Blå

Beställ Electrolux Pi92-4stn Robotdammsugare - Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Pi92-4stn Robotdammsugare - Blå inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Om du är trött på att dammsuga kan du komplettera din vanliga dammsugare med en robotdammsugare. De är särskilt effektiva för stora ytor, men kan komma fram överallt.

Den har en ljudnivå på 75 dB, vilket är betydligt lägre än de flesta vanliga typer av dammsugare. När den är fulladdad kan roboten köra i 70 minuter.

Se gärna också

Xiaomi Mi Robot Vaccum-mop 2 Pro Black Robotdammsugare

Med nya Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro har Xiaomi tagit den folkkära städroboten till en helt ny nivå. Dra nytta av en ännu starkare sugkraft på 3000 Pa som skoningslöst rensar bort damm och smuts från dina golv, samt en stor uppgradering av moppsystemet som moppar bättre än någonsin! Det högteknologiska LDS-navigationssystemet har också fått sig en rejäl uppdatering för mer exakt utförande. Moppar som ett proffs Städroboten är utrustad med 16 sensorer! Moppsystemet har uppgraderats och har nu förmågan att städa dina golv bättre än ett erfaret städproffs. Med hjälp av en vibrationsteknik som använder höga ljudfrekvenser för att få jobbet gjort på allra bästa sätt, rengörs dina ytor med en oöverträffad exakthet. Metoden simulerar moppens rörelsemönster. Självgående och enkel att rengöra Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro laddar sig själv vid behov och städar enligt ditt schema, som du enkelt ställer in i appen. Trösklar och mattkanter upp till 20 mm i höjd glider den över utan några problem. Det enda du behöver göra är att tömma dammbehållaren och fylla på vattnet vid behov. Behållarna är avtagbara för smidig hantering. No-go zoner och virtuella väggar Nu behöver du inte tejpa golven för att visa din städhjälp vart den inte ska gå. Använd den smidiga appen för att skapa no-go zoner eller virtuella väggar. Dessutom är det extremt enkelt att lägga till en tillfällig vägg eller justera befintliga. Unna dig ett proffs som sköter städningen med elegans. Integrerad i ditt smarta hem Med hjälp av din Mi Home-app kan du följa och planera din städning i realtid. Schemalägg städningen och ha full kontroll vid eventuella störningar, vart du än befinner dig. Denna hjälpsamma robot är dessutom kompatibel med bland annat Google Assistant och Alexa. Säg till städroboten vad den ska göra med din röst, så lyder den.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Xantia

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Gram

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Arabia

Se alla produkter