Sidan innehåller annonslänkar
Rösle

Rösle - Multirivjärn Stål 3-sidig 25 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett mångsidigt rivjärn med elegant design och bästa prestanda, från tyska familjeföretaget Rösle. Tre olika funktioner Sida 1 - Fin rivjärn För finaste parmesan eller citronskal Sida 2 - Grovrivare För potatis, äpplen eller morötter Sida 3 - Skivare För zucchini, morötter, potatis eller gurkor Utrustad med silikonfötter som gör att rivjärnet står stabilt på plats. Lämplig för alla livsmedel, hårda eller mjuka. Skyddskåpa ingår. Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.


Beställ Rösle - Multirivjärn Stål 3-sidig 25 cm på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rösle - Multirivjärn Stål 3-sidig 25 cm inom kategorin Rivjärn.

Kategori: Rivjärn
Artikelnummer: 123278
Visa fler

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Rivjärn

Ett rivjärn är ett köksredskap som används för att riva livsmedel, exempelvis hårdost, skalade rotfrukter, citronskal, kokosnötter och större kryddor. Rivjärn är ofta gjorda av metall. Klassiska rivjärn brukar ha fyra yttersidor, vara öppen i botten och toppen samt ha ett handtag ovanpå för att man ska kunna hålla rivjärnet på plats vid användning och förflytta det lättare. Varje yttersida består av hål, i en viss storlek, med vassa kanter. Genom att dra det man vill riva nedåt mot hålkanterna bildas strimlor, spån eller skivor beroende på hålens utformning. Den färdigrivna produkten hamnar i centrum av rivjärnet, så man kan använda rivjärnet stående på exempelvis en skärbräda. Rivjärn finns även i andra former och i olika storlekar.