GastroMax

GastroMax - Gastromax Rivjärn med box Rostfri

Kontrollera pris

Köp nu

Detta rivjärn från Gastromax är perfekt för hårdost. Rivning är möjlig åt båda hållen vilket gör rivjärnet dubbelt så effektivt som ett vanligt. Den smarta uppsamlingsboxen underlättar ytterligare jobbet.


Jämför produkt GastroMax - Gastromax Rivjärn med box Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Gastromax Rivjärn med box Rostfri i kategorin Rivjärn här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Rivjärn
Artikelnummer: 127333
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Korgar

Korgar från Blomus

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Zwiesel

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bord

Ett bord är en möbel med en vågrät, plan skiva, som kan användas exempelvis till att äta, arbeta eller sammanträda vid, eller som avställningsyta för föremål. Bord kan vara tillverkade av olika material såsom glas, trä, metall eller plast. Utformningen varierar stort, bordsskivan kan vara kvadratisk, rektangulär, rund eller asymmetriskt formad, till exempel "njurformad". Antalet ben varierar, vanligast är fyra ben, men det finns bord med ett eller tre ben. Även bord utan ben förekommer. De fästs då ofta i en vägg och får ökad stabilitet genom en tvärslå. Det är inte ovanligt att bordets storlek kan förändras genom tilläggsskivor som antingen placeras i bordsskivans delbara mitt eller läggs till i bordets yttre kanter.