Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - GastroMax Rivjärn BIO 35,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Handhållet Rivjärn BIO. Ett rivjärn som inte tar mycket plats i kökslådan. Utformat så att du får ett behagligt och stabilt grepp när du använder det. Håll rivjärnet fritt i luften eller luta stödet mot ett underlag.

Stilren design med en smakfull materialkombination av rostfritt stål och biobaserad plast av sockerrör och träfibrer från nordisk gran.

Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.

Matcha med andra köksverktyg från samma serie.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige
- Tilldelad German Design Award 2020


Beställ GastroMax - GastroMax Rivjärn BIO 35,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - GastroMax Rivjärn BIO 35,5 cm inom kategorin Rivjärn.

Läs mer...
Kategori: Rivjärn
Artikelnummer: 133697
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Rörstrand

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Koziol

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.