Funktion

Funktion - Funktion Set Avtappningskran till Saftkokare

89 kr 67 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Set med klämma, silikonslang och pip i rostfritt stål för avtappning av satfmajor från Funktion. 40 cm lång slang med slangklämma till saftmaja, yttre diameter ca 13 mm och inre diameter ca 9 mm.


Beställ Funktion - Funktion Set Avtappningskran till Saftkokare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion - Funktion Set Avtappningskran till Saftkokare inom kategorin Redskap övrigt.

Läs mer...
Kategori: Redskap övrigt
Artikelnummer: 116107
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Pluto

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Tell Me More Interiors

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Åviken

Åviken är en sjö i Skellefteå kommun i Västerbotten och ingår i Mångbyåns huvudavrinningsområde. Sjön har en area på 0,175 kvadratkilometer och ligger 3 meter över havet. Åviken ligger i Gärdefjärden Natura 2000-område. Sjön avvattnas av vattendraget Mångbyån.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

Element

Element kan syfta på: Element – två skilda men närbesläktade betydelser inom kemi och fysik, se grundämne Klassiska element – en uppsättning av element som anses återspegla den enklaste väsentliga delar och principer som allt består av Värmeelement – en anordning för att värma upp inomhusluft Galvaniskt element – en elektrolyt (som saltlösning) med två elektroder, använt i batterier Element (mängdteori) – en av de mest grundläggande begreppen inom mängdteorin Element (matris) – ett enskilt värde eller uttryck i matrisen Element (skatemärke) – företag som tillverkar rullbrädor och kläder HTML-element – en komponent av dokumentobjektmodellen