Sidan innehåller annonslänkar
Taurus

Taurus 8 Seg Rhythm Pulsklocka

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Taurus Fingertopps puls och oximeter övervakar blodets syremättnad och puls. Med hög precision och snabbt, på bara 8 sekunder. Mycket snabb mätning på 8 sekunder Mycket intuitiv LED -display Kompakt och praktisk design Fungerar med AAA -batterier (x2)


Beställ Taurus 8 Seg Rhythm Pulsklocka på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Taurus 8 Seg Rhythm Pulsklocka inom kategorin Pulsklockor.

Kategori: Pulsklockor
Artikelnummer: TAU-985004000

Se även andra produkter från Pulsklockor

Snabbfilter

Från kunskapsbanken

Pulsklocka

En pulsklocka är en klocka som mäter och registrerar pulsen, kroppens hjärtslag per minut. Klockan består av två delar. Den ena delen är ett bälte som spänns fast under bröstet, där det i fram på bältets insida sitter elektroder som oavbrutet uppmärksammar kroppens puls. Mitt på bältets framsida sitter en sändare som registrerar detta och som i sin tur för över den uppmätta informationen till en klocka som sitter på armen. Klockan ser oftast ut som ett vanligt armbandsur, fast i lite större format.