Sidan innehåller annonslänkar
hemtex

Furry prydnadskudde grön

300 kr 150 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Mjuk och mysig prydnadskudde i fuskpäls. Kudden blir en fin dekoration i soffan eller på sängen. Innerkudde i polyester ingår. Kuddfodralet öppnas enkelt med dragkedja på ena sidan inför tvätt.


Beställ Furry prydnadskudde grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Furry prydnadskudde grön inom kategorin Prydnadskuddar.

Läs mer...
Kategori: Prydnadskuddar
Artikelnummer: 206475050800
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bordsgrillar

Bordsgrillar från Black+decker

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Villa Collection

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.