Sous vide från CHAMPION

22 Produkter

Champion Nordic - Sous Vide Precision Circulator WiFi CHSV510

Champion Sous Vide Circulator gör det lätt att tillaga en utsökt måltid med perfekt resultat – varje gång!
Med Champion Sous Vide lagar du mat med en noggrannhet på +/- 0,1C° vilket ger ett otroligt mört och jämnt tillagat kött och du riskerar inte att grönsaker blir överkokta. Samtidigt som du behåller både saftighet, smak och färg i maten.
Du förpackar dina råvaror med hjälp av en vakuumförpackare, sänker ner dem i det Sous Vide tempererade vattenbadet och vänta, enklare kan det inte bli. Stek eller grilla det redan perfekt tempererade köttet snabbt på mycket hög värme för en fin stekyta innan servering.
Champion Sous Vide Circulator - utsedd till "Bra köp" av Råd & Rön (maj 2017)
- Kapacitet: max 15L
- Cirkulerar: ca. 10,0L vatten/min
- Maximal temperatur: 92°C
- IPX7
- Löstagbart hölje
- Reglage för inställning av temperatur/tid
- Precision: +/- 0,1 °C
- Display för temperatur/tillagningstid
- Klämma för fästning på kärl/kastrull
- Kabellängd: 1,2m

1499 kr
1125 kr

Sansaire - Sous Vide Cirkulator

Att tillaga råvaror med sous vide-teknik är, kort sagt, att tillaga råvaror till exakt den grad du vill ha. Genom att kontrollera temperaturen blir fisken alltid saftig, biffen alltid medium rare och ägget exakt som du vill ha det.

Det franska uttrycket sous vide betyder ”under vakuum” och går i korthet till så att du:
- vakuumförpackar din råvara
- sänker ner vakuumpåsen i ett vattenbad
- tillagar maten till exakt önskad temperatur

För att kontrollera temperaturen använder du dig enklast av en ”doppvärmare” – en cirkulator – som du kan använda i en vanlig kastrull av större storlek. Den bibehåller temperaturen med endast 0,1 graders felmarginal och gör det nästintill omöjligt att misslyckas.

1999 kr
1762 kr

Champion Nordic - Sous Vide Precision Cirkulator CHSV310

Champion Sous Vide Precision Circulator - utsedd till "Bra köp" av Råd & Rön (maj 2017)!
Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig. Med Champion Sous Vide CHSV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bäst av allt - det är otroligt enkelt!
Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C tack vare att den cirkulerar vattnet.
Med en stilren design och smart konstruktion är det en produkt du kommer vilja använda om och om igen. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Reglaget i rostfritt stål på sidan av displayen används för att enkelt ställa in önskad temperatur. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem.
Specifikationer:
- Kapacitet för upp till 15 liter
- Cirkulerar 8.2L vatten/minuten
- Maximal temperatur: 92°C
- Lätt att rengöra med löstagbart hölje
- Smidigt reglage på sidan för inställning av temperatur
- Precision på : +/- 0,1 °C
- Display som visar temperatur och tillagningstid
- Sladdlängd: 1.2 meter
- Klämma på baksidan
- Effekt: 800W
- 220-240V/50H

1299 kr
1099 kr

Zwilling - Enfinigy Sous Vide Silver

Enfinigy Sous Vide från Zwilling är köksredskapet som hjälper dig att tillaga råvarorna till perfektion. Att laga mat med en sous vide är en fröjd och ett enkelt och praktiskt sätt att få utsökt kött, fisk eller rotfrukter varje gång. Enfinigy sous vide är försedd med en LED-pekskärm och håller en stabil temperatur under hela processen.

Sous Vide innebär att råvaran förpackas i en vakuumförseglad påse som placeras i ett vattenbad och tillagas under en låg och jämn temperatur. Du kan tillaga kött, fisk eller rotfrukter med denna teknik och njuta av en lyxig, hemlagad måltid varje dag om så önskas. Den vakuumförseglade påsen ser även till att alla vitaminer, mineraler och smaker stannar kvar i fisken, köttet eller grönsaken. För en härlig, krispig yta går det utmärkt att steka eller grilla köttbiten eller fisken direkt efter tillagning. Köttet blir otroligt mört och fisken smälter i munnen när det tillagas på det här viset och dessutom behöver du endast vatten, en kastrull, en ziplock påse och en sous vide för att lyckas.

Enfinigy Sous Vide är försedd med en kraftfull 1200W motor som håller en stabil temperatur på +/- 0,1,0,3 °C (40-70°). På LED-pekskärmen kan du ställa in timer och temperaturen kan justeras mellan 0°-90°. Den är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité med ett värmeisolerande värmeskydd. Ta fram kastrullen, fyll upp med vatten, släng ner vakuumpåsen, ställ in tid och temperatur och låt Sous viden sköta matlagningen, den plingar till och stannar av automatiskt när tiden är slut. Det enda du behöver göra sen är att njuta av en utsökt måltid.

- Sous vide med LED-pekskärm
- Timerfunktion upp till 99:59 timmar
- Tillaga kött, fisk och grönsaker/rotfrukter
- Enkelt, smidigt och utsökt

1449 kr
1304 kr

Emerio - Sousvide Stick 1300W Svart/Rostfri

Med en Sousvide från Emerio tillagar du med enkelhet allt ifrån kött, fisk och fågel till olika sorters grönsaker och behåller både smak och alla viktiga näringsämnen.
Med denna enkla och eleganta Sousvide från Emerio tillagas maten effektivt, fettfritt och hälsosamt. Vacuumförpacka maten du vill tillaga och sänk ner den smidiga sousviden i vattenbadet med vald temperatur. Med timerfunktionen vet du när maten är färdig och du får enkelt en perfekt och smakrikt tillagad mat med alla näringsämnen i behåll.
Sousvidens design är stilren och funktionell i svart och rostfritt stål med en vattencirkulator och justerbar termostat. Den har även en tydlig digital display och en timerfunktion. I den medföljande manualen finns dessutom rekommenderade temperaturer och tillagningstider.
- Effekt: 1300W
- Justerbar termostat
- Timerfunktion
- Digital display
- Hälsosam och fettfri tillagning
- Vattencirkulator
- IPX7

Wilfa - Sous Vide SVS-1200S

Om du älskar att laga hälsosam mat och vill utforska nya sätt att göra den på, så är Wilfa Creek Sous Vide Stick SVS-1200S något för dig! Med Wilfa Creek Sous Vide Stick SVS-1200S cirkulator kan du göra fantastiska rätter! Matlagning med sous vide hjälper dig att bevara alla goda näringsämnen, vitaminer och utsökt smak, så att du kan njuta av en utsökt och utsökt hemlagad måltid varje dag. De vakuumförseglade påsarna säkerställer att allt godsaker finns kvar i fisken eller köttet. Wilfa Creek Sous Vide Stick har en kraftfull 1200W motor och med 30.000 varv per minut gör detta till en stark och stabil produkt som säkerställer jämna temperaturer upp till 30L.

Ariete - B-Taste Sous Vide cooking 1000W

B-Taste Sous Vide cooking 1000W från Ariete

PRINCESS - Sous Vide Stick Ipx7 Pro 1200W

Sous Vide Stick Ipx7 Pro 1200W från PRINCESS

Steba - Sous Vide Cirkulator 39 cm Rostfri

Från Steba kommer denna Sous Vide-cirkulator. Sous vide är franska och betyder ungefär "under vakuum" och det är vad denna matlagningsteknik handlar om. Med denna cirkulator får du en långsam tillagning, oftast under lång tid, till exakt den grad som önskas. Maten läggs i vakuumpåsar och sänks ned i kastrullen/grytan där cirkulatorn sitter. På cirkulatorn ställer du in exakt temperatur och sedan är det bara att vänta på ett resultat i restaurangklass.

Cirkulatorn värmer upp vattnet upp till 90° C och visar den exakta temperaturen på LCD-skärmen. Den är också mycket säker att använda på grund av IPX7-standarden, vilket gör den 100% vattentät. Användbar på alla behållare som har ett djup på 15 cm eller mer.

Sedan 70-talet har mat lagats på detta vis på restauranger i Frankrike och andra delar av världen, och nu kan du alltså få uppleva detta hemma i ditt egen kök.

Steba - Sous Vide Cirkulator STSV60 Rostfri

Praktisk och lättanvänd sous-vide cirkulator från Steba, med LED-ljus som visar tre olika färger; en färg för uppvärmning, en för kokning och en för när kokningen är färdig.

När du tillagar mat med sous-vide behåller maten vitaminer, mineraler och naturlig smak på ett effektivt sätt, samtidigt som timers håller koll på tiden så att du kan fokusera på annat.

- Precis temperaturåtergivning mellan 25°C och 90°C, med en avvikelse på 0,1°C
- Värmer upp 20 liter vatten till på 56°C på ca 45 min
- Lysande display som visar temperatur
- Inbyggd timer
- Kan användas till alla kärl med ett djup på minst 15 cm
- Lätt att rengöra

Steba - Sous Vide Cirkulator 37,5 cm Rostfri

Från Steba kommer denna Sous-Vide-cirkulator. "Sous vide" är franska och betyder ungefär ”under vakuum” och det är vad denna matlagningsteknik handlar om. Med denna cirkulator får du en långsam tillagning, oftast under lång tid, till exakt den grad som önskas. Maten läggs i vakumpåsar och sänks ned i kastrullen/grytan där cirkulatorn sitter. På cirkulatorn ställer du in exakt temperatur och sedan är det bara att vänta på ett resultat i restaurangklass.

Cirkulatorn värmer upp vattnet upp till 90° C och visar den exakta temperaturen på LCD-skärmen. Den är också mycket säker att använda på grund av IPX7-standarden, vilket gör den 100% vattentät. Användbar på alla behållare som har ett djup på 15 cm eller mer.

Sedan 70-talet har mat lagats på detta vis på restauranger i Frankrike och andra delar av världen, och nu kan du alltså få uppleva detta hemma i ditt egen kök.

Steba - Sous Vide Cirkulator SV120 Silver/Svart

Från tyska Steba kommer denna nya, snygga Sous Vide Cirkulatorn som har en jämn temperaturfördelning upp till 99 grader och kan värma 30 liter vatten upp till 56 grader på 45 min. Det enda du behöver göra är att välja ett kokkärl där du kan fylla vatten på en höjd av minst 15 cm. Sous Viden är 100% vattentät enligt IPX7 och klarar att värma 8 liter per minut med en avvikelse på 0,1°C. Precis som andra Sous Vide från Steba är detta en matlagningsmetod som hjälper till att bevara mineraler och smak på maten genom att tillaga den på låg temperatur under längre tid. Maten läggs i särskilda vakuumpåsar som sedan försluts med hjälp av en vakuum maskin och sedan placeras maten, i sina påsar, i en gryta eller annat kärl fyllt med vatten sedan placerar man Sous Viden i det fyllda kokkärlet och sätter igång.

Steba - Sous Vide Cirkulator Wi-Fi 39 cm Rostfri

Från Steba kommer denna Sous-Vide Cirkulator Wi-Fi. "Sous vide" är franska och betyder ungefär ”under vakuum” och det är vad denna matlagningsteknik handlar om. Med denna cirkulator får du en långsam tillagning, oftast under lång tid, till exakt den grad som önskas. Maten läggs i vakumpåsar och sänks ned i kastrullen/grytan där cirkulatorn sitter. På cirkulatorn ställer du in exakt temperatur och sedan är det bara att vänta på ett resultat i restaurangklass. Denna modellen är dessutom utrustad med en Wi-Fi-funktion som gör att du enkelt kan koppla ihop den med din smartphone och både styra och ha koll på tillagningen i realtid.

Cirkulatorn värmer upp vattnet upp till 90° C och visar den exakta temperaturen på LCD-skärmen. Den är också mycket säker att använda på grund av IPX7-standarden, vilket gör den 100% vattentät. Användbar på alla behållare som har ett djup på 15 cm eller mer.

Sedan 70-talet har mat lagats på detta vis på restauranger i Frankrike och andra delar av världen, och nu kan du alltså få uppleva detta hemma i ditt egen kök.

CHAMPION - Sous Vide Precision Cirkulator CHSV310

Champion Sous Vide Precision Circulator - utsedd till "Bra köp" av Råd & Rön (maj 2017)!
Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig. Med Champion Sous Vide CHSV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bäst av allt - det är otroligt enkelt!
Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C tack vare att den cirkulerar vattnet.
Med en stilren design och smart konstruktion är det en produkt du kommer vilja använda om och om igen. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Reglaget i rostfritt stål på sidan av displayen används för att enkelt ställa in önskad temperatur. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem.
Specifikationer:
- Kapacitet för upp till 15 liter
- Cirkulerar 8.2L vatten/minuten
- Maximal temperatur: 92°C
- Lätt att rengöra med löstagbart hölje
- Smidigt reglage på sidan för inställning av temperatur
- Precision på : +/- 0,1 °C
- Display som visar temperatur och tillagningstid
- Sladdlängd: 1.2 meter
- Klämma på baksidan
- Effekt: 800W
- 220-240V/50H

Sous vide

I kategorin Sous vide finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Sous vide så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.

© Heminredning-billigt.se 2024