Rocking Santokukniv ur serien Black 5000 MCV 67 från Miyabi är annorlunda än vanliga santoku-knivar. Spetsen på bladet är nämligen svagt böjd uppåt till skillnad från en vanlig santokukniv som är rak. Tack vare den smala spetsen passar denna kniv extra bra till att hacka grönsaker och örter på ett smidigt och effektivt sätt. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.
Miyabi Black har en kärna av senaste teknologin MC66 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 66 HRC. Bladet är täckt med 132 lager rostfritt stål i vacker matt damask design. Slipvinkel 19° och eggen är slipat enligt Honbazuke metoden. Traditionellt japanskt D- format handtag av svart Lönn. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan. Miyabi knivar är tillverkade med urgamla japanska traditionerna och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerat skönhet, finess och kvalitet som är viktigt i den japanska kulturen.
Santokukniv i serien Black-5000 MCD 67 från Miyabi. Santokukniven är en smidig kniv med högt blad och rundat knivbladsslut som är väl lämpad för att hacka grönsaker och skära mindre köttråvaror. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.
Knivarna i Miyabis serie Black-5000 MCD 67 har en kärna av senaste teknologin MC66 Micro Carbide pulverstål, Cryodur®-härdat till en hårdhet av ca 66 HRC, täckt med 132 lager rostfritt stål i vacker matt damaskdesign. Slipvinkel 19° slipat enligt Honbazukemetoden. Traditionellt japanskt D-format handtag av svart lönn. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.
Santokukniven är en orientalisk kockkniv. Det höga bladet tillsammans med den främre delen av bladet som är halvcirkelformad gör denna kniv mycket mångsidig i sin användning och passar de flesta göromål i köket. Man kan använda den till att skära kött, fisk, hacka eller skiva grönsaker, skära sallad och mycket mer. Santokukniven är lite som ett mellanting mellan en kockkniv och en grönsakshacka. Tack vare sin användbarhet så har den har blivit väldigt populär och har blivit en favorit i mångas kök.
Miyabi Birch serien har en kärna av MC63 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR®, som i själva verket är förädlat SG2 stål härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Bladet är täckt med rostfritt stål i vacker floristisk damaskdesign. Slipvinkel är 19°, eggen är slipad enligt Honbazuke metoden och handtaget är traditionellt D-format och gjort av masurbjörk från finska Lappland. Alla Miyabi knivar är tillverkade i Seki, Japan, med urgamla japanska traditionella metoder och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med en raffinerad skönhet, finess och kvalitét som dessutom lämnar en livstidgaranti på material och produktionsfel.
Rocking Santokukniv i serien Birch 5000 MCD från Miyabi är annorlunda än vanliga santoku-knivar. Spetsen på bladet är nämligen svagt böjd uppåt till skillnad från en vanlig santokukniv som är rak. Tack vare den smala spetsen passar denna kniv extra bra till att hacka grönsaker och örter på ett smidigt och effektivt sätt. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.
Miyabi Birch har en kärna av (förädlat SG2 stål) hårt MC63 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Täckt med 100 lager rostfritt stål i vacker floristisk damask design. Slipvinkel 19° och eggen är slipat enligt Honbazuke metoden. Traditionellt japanskt D- format handtag av masurbjörk från finska Lappland. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan. Miyabi knivar är tillverkade med urgamla japanska traditionerna och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med raffinerat skönhet, finess och kvalitet som är viktigt i den japanska kulturen.
Liten santokukniv i serien Black-5000 MCD 67 från Miyabi. Santokukniven är en liten smidig kniv med högt blad och rundat knivbladsslut som är väl lämpad för att hacka grönsaker och skära mindre köttråvaror. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.
Knivarna i Miyabis serie Black-5000 MCD 67 har en kärna av senaste teknologin MC66 Micro Carbide pulverstål, Cryodur®-härdat till en hårdhet av ca 66 HRC, täckt med 132 lager rostfritt stål i vacker matt damaskdesign. Slipvinkel 19° slipat enligt Honbazukemetoden. Traditionellt japanskt D-format handtag av svart lönn. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.
Santokukniven kommer från Japan och är en orientalisk kockkniv. Japans riktiga allroundkniv, eftersom den främre delen av bladet är halvcirkelformad och det höga bladet gör denna kniv mycket allsidig. Det är en mångsidig kökskniv som passar till de flesta göromål i köket. Man kan använda den till att filea kött och fisk, hacka/skiva grönsaker, skära sallad mm. Den är lite som ett mellanting mellan kockkniv och grönsakshacka. Tack vare sin användbarhet så har den har blivit väldigt populär och har blivit en favorit i mångas kök.
Japanska serien RAW 5000 FCD har en kärna av is-härdat Cryodurstål i en vacker damaskdesign. Handtaget är ergonomiskt utformat i grå/svart pakkaträ och kniven tillverkas i Seki, Japan. Kniven har lång hållbarhet, mycket hygienisk och lätt att hålla rent. Varje kniv får sin unika och individuella karaktär genom varje knivs damaskmönster. Den Japanska Honbazuke slipningen dvs raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi-knivar.
Santokukniven kommer från Japan och är en orientalisk kockkniv. Japans riktiga allroundkniv, eftersom den främre delen av bladet är halvcirkelformad och det höga bladet gör denna kniv mycket allsidig. Det är en mångsidig kökskniv som passar till de flesta göromål i köket. Man kan använda den till att filea kött, fisk, hacka/skiva grönsaker, skära sallad m.m. Den är lite som ett mellanting mellan kockkniv och grönsakshacka. Tack vare sin användbarhet så har den har blivit väldigt populär och har blivit en favorit i mångas kök.
Knivbladet är uppbyggt av en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål omgärdat av 2 lager hamrat rostfritt stål, vilket ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19°, slipat enligt Honbazukemetoden, dvs raka slipvinklar som ger det symmetriska bladet en skalpell-liknande skärpa, kännetecknet för alla Miyabis knivar. Handtag av pakkaträ. Livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.
Santoku Rocking är en mycket allsidig kniv som är en blandning mellan en santokukniv och kockkniv.
Knivarna i serien Artisan 6000MCT har ett knivblad uppbyggt av en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål omgärdat av 2 lager hamrat rostfritt stål, vilket ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19°, slipat enligt Honbazukemetoden, dvs raka slipvinklar som ger det symmetriska bladet en skalpell-liknande skärpa, kännetecknet för alla Miyabis knivar. Handtag av pakkaträ. Livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.
Santokukniven kommer från Japan och är en orientalisk kockkniv, Japans riktiga allroundkniv, eftersom den främre delen av bladet är halvcirkelformad och det höga bladet gör kniven mycket allsidig.
Knivbladet är uppbyggt av en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål omgärdat av 2 lager hamrat rostfritt stål, vilket ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19°, slipat enligt Honbazukemetoden, dvs raka slipvinklar som ger det symmetriska bladet en skalpell-liknande skärpa, kännetecknet för alla Miyabis knivar. Handtag av pakkaträ. Livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.
Välkommen att fynda i kategorin Japanska knivar, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Japanska knivar. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Japanska knivar går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Här listas även andra varumärken inom kategorin Japanska knivar.