Elegant gåvoset med japanska ätpinnar sked med silverfärgade detaljer samt ett vackert stöd till pinnarna. Produkterna är tillverkade i Japan av trä med klassisk japansk Urushi-lack. Tål ej maskindisk.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Elegant gåvoset med japanska ätpinnar sked med silverfärgade detaljer samt ett vackert stöd till pinnarna. Produkterna är tillverkade i Japan av trä med klassisk japansk Urushi-lack. Tål ej maskindisk.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Set med fem par ätpinnar i sobra färge. Med handmålat blommönster. Pinnarna ska handdiskas.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Fem stycken ätpinnar från japanska Kawai. Ätpinnarna kommer i fem olika färger med vackert skimrande effekt. Pinnarna ska handdiskas.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Fem par ätpinnar från japanska Kawai. Pinnarna har penslat mönster i jordnära lugna färger. Kan diskas i maskin.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Fem par ätpinnar från japanska Kawai med klassiska japanska motiv.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Traditionella japanska ätpinnar. Pinnarna är tillverkade i Japan av bambu och är överdragna med japansk Urushi-lack. Pinnarna tål ej maskindisk.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Set med fem par ätpinnar i oljat trä. Pinnarna ska handdiskas.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Fem par ätpinnar från japanska Kawai. Pinnarna är mörkt träfärgade och kan diskas i maskin.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Fem par ätpinnar från japanska Kawai. Pinnarna är mörkt träfärgade och kan diskas i maskin.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Set med fem par ätpinnar med grafiskt mönster i blått och vitt. Tillverkade i Japan av bambu med polyesteröverdrag. Pinnarna kan diskas i maskin.
Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.
Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.
Är du ute och letar efter något inom kategorin Ätpinnar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Ätpinnar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Här listas även andra varumärken inom kategorin Ätpinnar.