Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Skalare BIO 18 cm

79 kr 60 kr-24%
Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Skalare BIO. Potatisskalare med ett följsamt och skarpt blad i rostfritt stål som fungerar väl för både hårda och mjuka skal. Det väl utformade handtaget ger dig ett riktigt bra och behagligt grepp, så att du kan skala en större mängd potatis, rotfrukter eller grönsaker utan att det skaver i handen.

Handtaget är tillverkat av sockerrör och träfibrer från nordisk gran. Denna biobaserade plast ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.

Matcha med andra köksverktyg från samma serie.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige
- Köksserien BIO tilldelades German Design Award 2020


Beställ GastroMax - Skalare BIO 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Skalare BIO 18 cm inom kategorin Potatisskalare.

Läs mer...
Kategori: Potatisskalare
Artikelnummer: 133700
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kokkärl

Kokkärl från Scanpan

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från BRAUN

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.