Fiskars

Functional Form Potatisskalare Vickande Blad

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Functional Form Potatisskalare Vickande Blad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Functional Form Potatisskalare Vickande Blad i kategorin Potatisskalare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Potatisskalare
Artikelnummer: 10047779
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Muurla

Se alla produkter
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]

101

101 (CI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.