Sidan innehåller annonslänkar
Hällmark

Gas & Ved-eldad Pizzaugn XL

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Gas & Ved-eldad Pizzaugn XL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gas & Ved-eldad Pizzaugn XL i kategorin Pizzaugnar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Pizzaugnar
Artikelnummer: 10265357

Se även andra produkter från Pizzaugnar

Snabbfilter
Sortera
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Elbilar för barn

Elbilar för barn från Nordic play speed

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från GastroMax

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Rivjärn

Ett rivjärn är ett köksredskap som används för att riva livsmedel, exempelvis hårdost, skalade rotfrukter, citronskal, kokosnötter och större kryddor. Rivjärn är ofta gjorda av metall. Klassiska rivjärn brukar ha fyra yttersidor, vara öppen i botten och toppen samt ha ett handtag ovanpå för att man ska kunna hålla rivjärnet på plats vid användning och förflytta det lättare. Varje yttersida består av hål, i en viss storlek, med vassa kanter. Genom att dra det man vill riva nedåt mot hålkanterna bildas strimlor, spån eller skivor beroende på hålens utformning. Den färdigrivna produkten hamnar i centrum av rivjärnet, så man kan använda rivjärnet stående på exempelvis en skärbräda. Rivjärn finns även i andra former och i olika storlekar.