Sidan innehåller annonslänkar

Elis Sense Pepparkvarn 20 cm

Jämför produkt Elis Sense Pepparkvarn 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elis Sense Pepparkvarn 20 cm i kategorin Pepparkvarnar här hos oss.

Se gärna också

Modern House - Kryddburk 20 cl Vit

Kryddburk i marmor med en volym på 20 cl med medföljande lock och en mindre slev i trä från norska Modern House.

Salta och krydda din hemlagade middag för hand med denna vackra kryddburk i marmor från Modern House. Marmorkryddburken utgör ett både praktiskt och iögonfallande komplement till dina redan existerande salt- och pepparkar och gör det enkelt för dig att salta dina kulinariska kreationer med ett lite grövre flingsalt de gångerna du känner att det hade passat bättre. Eller varför inte låta kryddburken husera din alldeles egna kryddblandning som du sedan elegant kan strö över din favoritmaträtt med hjälp av den medföljande träskeden? Här är det du som bestämmer. Kryddburken har en volym på 20 cl och utöver skeden medföljer även ett lock i trä som skyddar din kryddblandning och håller den fräsch över en längre tid.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Iittala

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Zwilling

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Vintage

Se alla produkter
Elscootrar  Elsparkcyklar

Elscootrar Elsparkcyklar från Denver

Se alla produkter