Adhoc - Pepmatic Kryddkvarn 5x19 cm Rostfri

-25%

Beställ Adhoc - Pepmatic Kryddkvarn 5x19 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adhoc - Pepmatic Kryddkvarn 5x19 cm Rostfri inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc med Led-ljus. Kan justeras från fin till grov.

Kvarnen har en stängningsmekanism för att undvika smulor på bordet. Sedan 1995 har AdHoc utvecklat, designat och producerat köksutrustning in i minsta detalj.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Olivträ

Pepparkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus ger ditt kök en stilren detalj och en otroligt hållbar kvarn som kan användas i många år framöver. Pepparkvarnen har ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns och ger dig en kvarn som nästan inte går att slita ut.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Läs mer