Sidan innehåller annonslänkar

Adhoc - Kryddkvarn 4 i 1 15 cm

-25%

Beställ Adhoc - Kryddkvarn 4 i 1 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adhoc - Kryddkvarn 4 i 1 15 cm inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. Hålls ihop av 4 ultrastarka magneter.

Maler med kontinuerlig finjustering från fin till grov malning. Sedan 1995 har AdHoc utvecklat, designat och producerat köksutrustning in i minsta detalj.

Se gärna också

Zassenhaus - München Kvarn 25 cm Vit

Zassenhaus är bara en vanlig kvarn tills du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnarna är känslan och kvalitén. Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare och har ett brett sortiment av krydd- och kaffekvarnar.

Vi säger inte att man ska mala sten, även om det är möjligt, de keramiska malverken är hårdare än stål och näst intill outslitliga. Därför kommer Zassenhaus malverk med 25 års garanti. Det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet du vill ha det med den steglösa inställningen som stannar på plats hur mycket man än mal.

Münchenserien är en exklusiv serie som kombinerar klassisk form och en modern framtoning som verkligen sticker ut. Kvarnen avslutas med en dekorativ och skyddande stålring längst ner vid malverket. Kvarnen går att använda till både salt och peppar och knoppen har inte någon markering.

Läs mer

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

101

101 (CI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.