Sidan innehåller annonslänkar

Aachen Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Akryl


Beställ Aachen Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Akryl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aachen Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Akryl inom kategorin Pepparkvarnar.

Se gärna också

Zassenhaus - München Kvarn 25 cm Vit

Zassenhaus är bara en vanlig kvarn tills du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnarna är känslan och kvalitén. Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare och har ett brett sortiment av krydd- och kaffekvarnar.

Vi säger inte att man ska mala sten, även om det är möjligt, de keramiska malverken är hårdare än stål och näst intill outslitliga. Därför kommer Zassenhaus malverk med 25 års garanti. Det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet du vill ha det med den steglösa inställningen som stannar på plats hur mycket man än mal.

Münchenserien är en exklusiv serie som kombinerar klassisk form och en modern framtoning som verkligen sticker ut. Kvarnen avslutas med en dekorativ och skyddande stålring längst ner vid malverket. Kvarnen går att använda till både salt och peppar och knoppen har inte någon markering.

Läs mer