Sidan innehåller annonslänkar

The Emeralds Salladsskål Glas Grön

Jämför produkt The Emeralds Salladsskål Glas Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Emeralds Salladsskål Glas Grön i kategorin Pastatallrikar här hos oss.

Se gärna också

Denby - Impression Skål 22 cm Rosa

Handgjord krämfärgad pastaskål av högkvalitativt lergods med en diameter på 22 cm från engelska Denbys Impression-kollektion.

Denna vackert formgivna skål har tillverkats som en hyllning till pastaskålen som är en av Denbys allra bäst säljande produkter, och som en reflektion av en matkultur som alltmer går åt servering av måltider i ”bowl-form”. Tack vare sin djupa design är denna matskål perfekt för upplägg och servering av dina egna, hemlagade bowls, och med sina höga kanter uppmuntrar den till en blandning av mat med ett stort urval av ingredienser för att bygga både textur och smakexplosioner direkt i skålen. Den mångfunktionella matskålen gör sig riktigt bra som hem till både krämiga pastarätter och fräscha pokebowls, och den fagra krämfärgade glasyren framhäver färgerna i varje maträtt och får dem att se helt oemotståndliga ut. Skålen har tillverkats för hand av Englands mest skickliga hantverkare i Derbyshire med en process som har över 20 steg vilket ger skålen en lång hållbarhet för användning under många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Pastatallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Lind DNA

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Redskapset

Redskapset från Yamazaki

Se alla produkter